Botine Altercore din piele intoarsa CANNA  9BYK-OBD33J_99X

Fii cocheta cu aceste Botine de dama negre trendy Altercore din piele intoarsa CANNA cu platforma de 5cm si fermoar pe care le poti comanda online. Alege sa incalti in acest sezon incaltaminte durabila, astfel ca o pereche de botine negre casual Altercore pentru femei te va scoate din anonimat.

VEZI PRET

VEZI PRET

Cumpara Botine negre superbe Altercore din piele intoarsa CANNA online

Botine originale cu platforma negre marca Altercore – Botine CANNA dama cu talpa anti-alunecare din cauciuc comoda. – Cutie rotunda, intarita. -Calcaiul este intarit pentru un confort optim. – Modelul dispune de inchidere cu fermoar. – Talpa anti-alunecare, din cauciuc. – Pantof cu platforma. – Inaltimea platformei: 5 cm.

Modelele de botine negre de primavara Altercore din noua colectie sunt numai bune pentru a fi incaltate in sezonul actual. O pereche de botine de firma cu fermoar sunt potrivite alaturi de o tinuta stilata pentru iesirile in oras, la job, cumparaturi sau pentru un eveniment mai aparte cand vrei sa arati impecabil.

Oricare ar fi stilul tau vestimentar, nu vei da gres cu aceste botine negre trendy Altercore CANNA originale cu fermoar.

Id Produs: 9BYK-OBD33J_99X
Categorie: Botine deosebite la moda Altercore dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: