Bocanci Gant din piele naturala Windpeak  9BYK-OBD1BE_99X

Protejeaza-ti picioarele cu acesti Bocanci de dama negri casual Gant din piele naturala Windpeak model lung cu fermoar pe care ii poti achizitiona online. Sezonul acesta se poarta incaltamintea comoda, astfel ca o pereche de Bocanci negri Gant pentru femei te va pune in evidenta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Detalii: Cumpara Bocanci lungi negri Gant din piele naturala Windpeak online

Bocanci autentici negri inalti marca Gant – Bocanci de piele Windpeak dama cu talpa sculptata comoda. – Cutie rotunda, intarita. – Modelul dispune de inchidere cu fermoar. – Talpa sculptata. – Produsul dispune de un interior confortabil. – Inchiderea se face cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Bocanci negri Gant din noua colectie sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual. O pereche de bocanci de firma cu fermoar este potrivita alaturi de o tinuta confortabila atunci cand vrei sa profiti din plin de sezonul actual.

Oricare ar fi stilul tau vestimentar, nu vei da gres cu acesti Bocanci negri Gant Windpeak originali cu fermoar si talpa sculptata confortabila.

Id Produs: 9BYK-OBD1BE_99X
Categorie: Bocanci negri Gant dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: