Bocanci Tamaris din piele naturala cu piele ecologica   9BYK-OBD1YD_99X

Protejeaza-te de vremea de afara cu acesti Bocanci de iarna negri fashion de dama Tamaris din piele naturala cu ecologica cu fermoar pe care ii poti achizitiona online. Sezonul acesta se poarta incaltamintea trendy, astfel ca o pereche de Bocanci negri Tamaris pentru femei te va pune in evidenta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Cumpara Bocanci negri Tamaris din piele naturala cu piele ecologica online

Bocanci originali frumosi negri marca Tamaris – Bocanci dama cu talpa din guma comoda. – Cutie rotunda, intarita. – Inchiderea se face cu sireturi. – Modelul dispune de inchidere cu fermoar. – Talpa produsului este realizata din guma. -Calcaiul este intarit pentru un confort optim. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Bocanci de dama negri Tamaris din noua colectie sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual. O pereche de bocanci de firma cu fermoar este perfecta alaturi de o tinuta confortabila atunci cand vrei sa profiti din plin de sezonul rece si umed.

Oricare ar fi stilul tau vestimentar, nu vei da gres cu acesti Bocanci negri durabili Tamaris originali cu fermoar si talpa din guma confortabila.

Id Produs: 9BYK-OBD1YD_99X
Categorie: Bocanci Tamaris dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: