Cizme pentru zapada Tamaris din material sintetic textil cu piele naturala   9BYK-OBD1YU_90X

Protejeaza-ti picioarele de vremea de afara cu aceste Cizme Cizme scurte izolate gri de zapada Tamaris din material sintetic textil cu piele naturala si fermoar pe care le poti achizitiona online. Sezonul acesta se poarta incaltamintea trendy, astfel ca o pereche de cizme gri de munte Tamaris pentru femei te va pune in evidenta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Cumpara Cizme gri pentru zapada Tamaris din material sintetic textil cu piele naturala online

Cizme scurte gri de iarna, gama de munte originali marca Tamaris – Cizme de iarna dama cu talpa din guma comoda. – Modelul dispune de inchidere cu fermoar. – Model izolat. – Talpa produsului este realizata din guma. – Produsul dispune de un interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de cizme frumoase gri de munte Tamaris din noua colectie sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual. O pereche de cizme joase gri de firma cu fermoar este potrivita alaturi de o tinuta confortabila atunci cand vrei sa profiti din plin de sezonul actual.

Oricare ar fi stilul tau vestimentar, nu vei da gres cu acesti cizme de iarna gri de munte Tamaris originale cu fermoar si talpa din guma confortabila. Marimi: 38

Id Produs: 9BYK-OBD1YU_90X
Categorie: cizme de calitate gri de munte Tamaris dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: