Cizme pentru zapada Big Star din piele intoarsa   9BYK-OBD2E0_80X

Ignora vremea rece si capricioasa cu aceste Cizme de dama bej joase de zapada Big Star din piele intoarsa cu interior izolat pe care ii poti achizitiona online. Sezonul acesta se poarta incaltamintea comoda, astfel ca o pereche de cizme bej de munte Big Star pentru femei te va pune in evidenta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Cumpara Cizme bej scurte de zapada Big Star din piele intoarsa online

Bocanci bej de munte originali marca Big Star – Cizme de zapada din piele intoarsa dama cu talpa anti-alunecare comoda. – Model izolat. – Cutie rotunda, intarita. – Talpa anti-alunecare. – Interiorul incaltamintei este din material textil. – Inchiderea se face cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Bocanci trendy bej de munte Big Star din noua colectie sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual. O pereche de bocanci de firma este potrivita alaturi de o tinuta confortabila atunci cand vrei sa profiti din plin de sezonul actual.

Indiferent de stilul tau vestimentar, nu vei da gres cu acesti Bocanci bej superbi de munte Big Star originali si talpa anti-alunecare confortabila.

Id Produs: 9BYK-OBD2E0_80X
Categorie: Bocanci de munte Big Star dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: