Bocanci Levi's din piele naturala   9BYK-OBD2L3_99X

Ramai in tentintele modei chiar si iarna cu acesti Bocanci negri de dama originali Levi’s din piele naturala cu talpa sculptata din guma pe care ii poti achizitiona online. Sezonul acesta se poarta incaltamintea comoda, astfel ca o pereche de Bocanci negri Levi’s pentru femei te va pune in evidenta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Cumpara Bocanci negri de calitate Levi’s din piele naturala online

Bocanci frumosi negri originali marca Levi’s – Bocanci de piele dama cu talpa din guma comoda. Va informam ca, datorita politicii de protectie a marcii comerciale Levi’s, aproximativ 10% din sortiment este “blank tab” (in culoarea rosie, fara logo-ul marcii, numai simbolul marcii inregistrate in strainatate). “Blank tab” este o marca comerciala inregistrata a Levi’s, iar modelele sale sunt produse in totalitate originale. Daca aveti indoieli, contactati Serviciul Clienti. – Cutie rotunda, intarita. – Talpa produsului este realizata din guma. – Talpa sculptata. – Spatele calcaiului peternic rigidizat. – Inchiderea se face cu sireturi. – Insertie din piele. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. –

Modelele de Bocanci negri de ocazie Levi’s din noua colectie sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual. O pereche de bocanci de firma este potrivita alaturi de o tinuta confortabila atunci cand vrei sa profiti din plin de sezonul actual.

Oricare ar fi stilul tau vestimentar, nu vei da gres cu acesti Bocanci cu sireturi negri Levi’s originali si talpa din guma confortabila.

Id Produs: 9BYK-OBD2L3_99X
Categorie: Bocanci Levi’s dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: