Cizme Fila din piele nabuc si piele intoarsa   9BYK-OBD1PE_08X

Imbraca un outfit lejer cu aceste Botine sport de dama originale Fila din piele nabuc si piele intoarsa in nuanta nisip in care te vei simti plina de energie. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern casual, alege sa incalti botine Fila nisip pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Botine inalte nisip Fila din piele nabuc si piele intoarsa online

Botine trendy sport in culoarea nisipului, originale marca Fila – Cizme de piele dama cu talpa anti-alunecare din cauciuc confortabila. – Cutie rotunda, intarita. -Calcaiul este intarit pentru un confort optim. – Brant textil. – Talpa anti-alunecare, din cauciuc. – Inchiderea se face cu sireturi. – Produsul dispune de un interior confortabil.

Modelele de Botine frumoase sport Fila nisip din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de botine sport Fila originale cu talpa trendy anti-alunecare din cauciuc si exterior in nuanta nisipului.

Id Produs: 9BYK-OBD1PE_08X
Categorie: Botine Fila dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: