Cizme Truffle Collection din material textil cu piele ecologica   9B84-OBD37I_99X

Imbraca un outfit senzational cu aceste Cizme superbe de dama negre inalte cu scai Truffle Collection din textil cu piele ecologica  in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme negre brand Truffle Collection pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Detalii: Cizme de calitate negre Truffle Collection din material textil cu piele ecologica online

Cizme negre lungi originale marca Truffle Collection – Cizme dama cu talpa stabila confortabila. – Modelul dispune de inchidere cu scai. – Almond, cutie de picior intarita. – Talpa stabila. -Calcaiul este intarit pentru un confort optim. – Interiorul incaltamintei este din material textil. – Produsul dispune de un interior confortabil. – Circumferinta gambei: 35 cm. – inaltimea gambei: 37 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme inalte negre cu scai Truffle Collection din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma cu scai va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Daca nu esti fana a legatului de sireturi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme negre Truffle Collection originale cu talpa trendy stabila si inchidere rapida cu scai.

Id Produs: 9B84-OBD37I_99X
Categorie: Cizme Truffle Collection dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: