Cizmele celebre Hunter sunt esența stilului urban inspirat de clasica engleza Modelel recunoscute în toata lumea încânta cu culorile și designul lor Original Tall Gloss  99KK-OBD091_59X

Adopta o tinuta proaspata cu aceste Cizme casual inalte negre Hunter Original Tall Gloss din cauciuc cu varf intors de dama in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme negre de cauciuc Hunter pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Cizmele Hunter Original Tall Gloss online negru lucios

Cizme negre de cauciuc originale marca Hunter – Cizme Original Tall Gloss dama cu talpa masiva groasa cu toc subtil confortabila. – Cizme confecționate manual, finisate cu cataramă. – Cauciucul lucios,vulcanizat, celebru pentru rezistența lui, este semnul distinctiv al mărcii. – Talpa masivă, groasă cu toc subtil. – Interiorul acoprit în totalitate cu material textil extrem de rezistent. – Branț moale. – Disponibile în culori intense și bogate. – În procesul de producție al cizmelor Hunter sunt folosite doar componente naturale, la procesul de vulcanizare este adăugată o ceară specială, care în contact cu mediul înconjurător mai umed , poate apărea pe cizme sub formă de praf alb sau gri spre albastru. – Cum să scapi de

Modelele de Cizme lucioase de cauciuc Hunter din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar favorit, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme negre de cauciuc Hunter Original Tall Gloss originale cu talpa trendy masiva groasa cu toc subtil.

Id Produs: 99KK-OBD091_59X
Categorie: Cizme de cauciuc Hunter dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: