Cizme Gant din masa plastica lucios cu modele Rainea  9BYK-OBD1B7_99X

Adopta o tinuta feminina cu aceste Cizme de dama negre de ploaie scurte lucioase Gant din cauciuc cu modele Rainea in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme negre de cauciuc Gant pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Cizme negre lucioase Gant din masa plastica cu modele Rainea online

Cizme negre scurte de cauciuc originale marca Gant – Cizme Rainea dama cu talpa din guma confortabila. – Cutie rotunda, intarita. – Talpa produsului este realizata din guma. – Interiorul incaltamintei este din material textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme negre din cauciuc de calitate Gant din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de ploaie va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme negre de cauciuc Gant Rainea originale cu talpa trendy din guma .

Id Produs: 9BYK-OBD1B7_99X
Categorie: Cizme de cauciuc Gant dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: