Cizme pentru zapada Inuikii din piele naturala   9BYK-OBD05K_99X

Traieste la maxim magia anotimpului alb cu aceste Cizme de iarna negre pentru zapada Inuikii din piele naturala cu guler textil inalt rosu pe care le poti achizitiona online. Sezonul acesta se poarta incaltamintea comoda, astfel ca o pereche de cizme negre de munte Inuikii pentru femei te va pune in evidenta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Cumpara Cizme negre pentru zapada Inuikii din piele naturala online

Cizme izolate negre cu guler textil, gama de munte originali marca Inuikii – Cizme de iarna dama cu talpa din guma comoda. – Cutie rotunda, usor intarita. – Talpa produsului este realizata din guma. – Insertie din piele. – Inchiderea se face cu sireturi. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de cizme negre fashion cu guler rosu, de munte Inuikii din noua colectie sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual. O pereche de bocanci de firma este potrivita alaturi de o tinuta confortabila atunci cand vrei sa profiti din plin de sezonul actual.

Cand iti propui sa-ti protejezi picioarele de ger, nu vei da gres cu aceste cizme izolate negre de munte Inuikii originale si talpa din guma confortabila.

Id Produs: 9BYK-OBD05K_99X
Categorie: cizme de munte Inuikii dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: