Cizme pentru zapada Inuikii din piele naturala   9B84-OBD14T_90X

Ignora gerul incaltata cu aceste Cizme de dama gama de munte gri pentru zapada Inuikii din piele naturala de oaie cu varf moale pe care le poti achizitiona online. Sezonul acesta rece se poarta incaltamintea izolata, astfel ca o pereche de cizme gri de munte Inuikii pentru femei te va pune in evidenta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Cumpara Cizme gri pentru zapada Inuikii din piele naturala online

Cizme casual gri izolate de munte originale marca Inuikii – Cizme de iarna dama cu talpa din guma comoda. – Fabricat din piele de oaie. – Talpa produsului este realizata din guma. – Varf moale. – Gulerul gambei moale. – Inchiderea se face cu sireturi. -Calcaiul este intarit pentru un confort optim. – Tocul are o inaltime de: 23,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 37.

Modelele de cizme autentice calduroase gri de munte Inuikii din noua colectie sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual. O pereche de bocanci de firma este potrivita alaturi de o tinuta confortabila atunci cand vrei sa profiti din plin de sezonul actual.

Bucura-te de concediu iarna, nu vei da gres cu aceste cizme gri de munte Inuikii originale si talpa din guma confortabila.

Id Produs: 9B84-OBD14T_90X
Categorie: cizme de munte Inuikii dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: