Ghete Jodhpur Vagabond din piele naturala Cosmo 2.0  9BYK-OBD1FC_99X

Adopta o tinuta adecvata gradelor de afara cu aceste Cizme de dama negre casual Jodhpur Vagabond din piele naturala Cosmo 2.0 cu talpa groasa in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme Vagabond negre pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Cizme negre Jodhpur Vagabond din piele naturala Cosmo 2.0 online

Cizme originale negre cu talpa groasa marca Vagabond – Cizme casual Chelsea de piele Cosmo 2.0 dama cu talpa sculptata confortabila. – Varful este usor rigidizat. – Talpa sculptata. – Produsul dispune de un interior confortabil. – Model cu insetie elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme fresh negre Vagabond din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme negre fashion Vagabond Cosmo 2.0 originale cu talpa trendy sculptata .

Id Produs: 9BYK-OBD1FC_99X
Categorie: Cizme frumoase producator Vagabond dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: