Cizme Hunter din masa plastica lucios neted   99KK-OBD07A_99X

Adopta o tinuta placuta cu aceste Cizme negre confortabile Hunter din masa plastica lucios neted cu talpa gumata in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un outfit reusit si stilat alege sa incalti Cizme negre de cauciuc Hunter pentru femei, te asigur ca ai ales bine.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Cizme negre Hunter din masa plastica lucios neted online

Cizme superbe de cauciuc originale marca Hunter – Cizme dama cu talpa din guma confortabila. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa produsului este realizata din guma. – Brant detasabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme negre de cauciuc Hunter din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme negre de cauciuc Hunter originale cu talpa trendy din guma . Marimi: 39,40/41,38,37

Id Produs: 99KK-OBD07A_99X
Categorie: Cizme de cauciuc Hunter dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: