Cizme Trussardi Jeans din masa plastica lucios neted   9BYK-OBD1JE_99X

Adopta o tinuta feminina cu aceste Cizme Trussardi Jeans din masa plastica lucios neted de dama in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme de cauciuc Trussardi Jeans pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Detalii: Comanda Cizme Trussardi Jeans din masa plastica lucios neted online

Cizme de cauciuc originale marca Trussardi Jeans – Cizme dama cu talpa din guma confortabila. Atentie: Marimea originala a acestui brand este marimea italiana. Va rugam sa retineti ca dimensiunile de pe etichete pot diferi de cele listate, din cauza factorului de conversie utilizat. – Cutie rotunda, intarita. – Talpa produsului este realizata din guma. – Material neted. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme de cauciuc Trussardi Jeans din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme de cauciuc Trussardi Jeans originale cu talpa trendy din guma . Marimi: 36,40,41,38

Id Produs: 9BYK-OBD1JE_99X
Categorie: Cizme de cauciuc Trussardi Jeans dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: