Ghete Jodhpur Call It Spring din imitatie de piele intoarsa Spring Laralivia cu toc stabil 9BYK-OBD267_99X

Adopta o tinuta increzatoare cu aceste Cizme office negre Jodhpur Call It Spring din imitatie de piele intoarsa Spring Laralivia in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme negre cu toc stabil Call It Spring pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda cizme negre scurte Jodhpur Call It Spring din imitatie de piele intoarsa Spring Laralivia cu toc stabil online

Cizme deosebite negre de ocazie originale marca Call It Spring – Cizme Laralivia dama cu talpa confortabila. – Varful este usor rigidizat. -Calcaiul este intarit pentru un confort optim. – Produsul dispune de un interior confortabil. – Modelul se remarca printr-un toc stabil. – Model cu insetie elastica. – Tocul are o inaltime de: 5,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme negre in tendinte Call It Spring din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma cu toc stabil va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Cand iti propui un produs versatil usor de asortat, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme de calitate negre Call It Spring Spring Laralivia originale cu talpa trendy .

Id Produs: 9BYK-OBD267_99X
Categorie: Cizme Call It Spring cu toc stabil dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: