Cizme Hunter Model din masa plastica neteda Original Tall  99KK-OBD124_99X

Adopta o tinuta feminina cu aceste Cizme trendy negre inalte Hunter Model din cauciuc lucios Original Tall de dama in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme negre de cauciuc Hunter pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Cizme negre lucioase Hunter Model de ploaie Original Tall online

Cizme casual de cauciuc originale marca Hunter – Cizme Original Tall dama cu talpa confortabila. – Vârf moale. – Vârf rotund. – Gulerul gambei moale. – Talpă sculptată. – Talpă stabilă. – Spatele câlcăiului moale. – Branț textil. – Interiorul incaltamintei este din material textil. – Insertii decorative. – Circumferința gambei: 38,5 cm. – Înălțimea gambei: 39 cm. – Lungimea branțului pentru mărimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru mărimea: 37.

Modelele de Cizme negre de cauciuc Hunter din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar adorat, din garderoba personala nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme luioase de cauciuc Hunter Original Tall originale cu talpa trendy joasa.

Id Produs: 99KK-OBD124_99X
Categorie: Cizme de cauciuc Hunter dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: