Ghete Jodhpur Vagabond din piele naturala Amina  9BYK-OBD1DI_89X

Adopta o tinuta practica cu aceste Ghete de dama fashion maro inchis Jodhpur Vagabond din piele naturala Amina cu elastic  in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Ghete maro inchis Vagabond pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Ghete Jodhpur Vagabond din piele naturala maro inchis Amina

Ghete la moda maro inchis originale marca Vagabond – Ghete Chelsea de piele Amina dama cu talpa stabila confortabila. – Cutie rotunda, intarita. – Talpa stabila. – Spatele calcaiului peternic rigidizat. – Produsul dispune de un interior confortabil. – Model cu insetie elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Ghete frumose maro inchis Vagabond din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de Ghete durabile de firma va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Ghete cu elastic maro inchis rezistente Vagabond Amina originale cu talpa trendy stabila .

Id Produs: 9BYK-OBD1DI_89X
Categorie: Ghete chic Vagabond dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: