Ghete Jodhpur Vagabond din piele intoarsa Gabi cu toc stabil 9BYK-OBD1EJ_98X

Adopta o tinuta feminina cu aceste Ghete de dama maroniu murdar Jodhpur Vagabond din piele intoarsa Gabi cu toc stabil in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti Cizme maroniu murdar cu toc stabil Vagabond pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Detalii: Comanda Ghete maroniu murdar Jodhpur Vagabond din piele intoarsa Gabi cu toc stabil online

Cizme originale marca Vagabond maroniu murdar – Botine din piele intoarsa Gabi dama cu talpa confortabila. – Varful este usor rigidizat. – Produsul dispune de un interior confortabil. – Modelul se remarca printr-un toc stabil. – Model cu insetie elastica. – Tocul are o inaltime de: 5,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme maroniu murdar Vagabond din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma cu toc stabil va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Cizme maroniu murdar Vagabond Gabi originale cu talpa trendy .

Id Produs: 9BYK-OBD1EJ_98X
Categorie: Cizme Vagabond cu toc stabil dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: