Ghete Jodhpur Vagabond din piele naturala Cosmo 2.0 cu toc stabil 9BYK-OBD1FG_99X

Adopta o tinuta feminina cu aceste Ghete fresh negre solide Jodhpur Vagabond din piele naturala Cosmo 2.0 cu toc stabil gros in care te vei simti minunat. Ori de cate ori vrei sa ai un look modern si stilat alege sa incalti ghete negre cu toc stabil Vagabond pentru femei, te asigur ca nu vei da gres.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda Ghete negre Jodhpur Vagabond din piele naturala Cosmo 2.0 cu toc stabil online

Ghete cu talpa groasa negre originale marca Vagabond – Ghete Chelsea de piele Cosmo 2.0 dama cu talpa din guma confortabila. – Cutie rotunda, intarita. – Talpa produsului este realizata din guma. -Calcaiul este intarit pentru un confort optim. – Insertie din piele. – Modelul se remarca printr-un toc stabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele de Cizme negre pentru zile ploioase, marca Vagabond din colectia sezonului actual sunt alegerea inspirata a femeilor cochete in cautare de incaltaminte in trend. O pereche de cizme de firma cu toc stabil va merge de minune cu o tinuta superba in tendinte.

Indiferent de outfit-ul ales, din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasa astfel de Ghete negre fresh Vagabond Cosmo 2.0 originale cu talpa trendy din guma .

Id Produs: 9BYK-OBD1FG_99X
Categorie: Ghete de vis, marca Vagabond cu toc stabil dama
Magazin: answear


S-ar putea sa te intereseze si: